Євреїв 12:1-2

03.10-09.10.2022 Дорогі брати та сестри!
Пропонуємо вам взяти участь у спільній молитві споглядання Господа. «Адже вічне життя в тому, щоб вони пізнали Тебе, єдиного істинного Бога, та Ісуса Христа, Якого Ти надіслав» (Івана 17:3).
Протягом історії людства Бог відкривався людям через Свої імена. Ім’я Боже відображає Його природу та Його характер. На початку тижня ми будемо розміщувати Писання, на основі якого будемо молитися та споглядати Господа протягом тижня.
Нехай благословить вас Господь!

Євреїв 12:1-2 «Тому й ми, маючи довкола себе таку велику хмару свідків,, скиньмо всякий тягар і гріх, який так легко нас обплутує, і з наполегливістю біжімо в змаганні, яке нам визначено, уважно дивлячись на Ісуса, Засновника та Вдосконалювача віри, Який заради належної Йому радості перетерпів муки хреста, незважаючи на ганьбу, і сів праворуч від Божого престолу.» (Новий переклад Святого Письма)

Евреям 12:1-2 «Посему и мы, имея вокруг себя такое облако свидетелей, свергнем с себя всякое бремя и запинающий нас грех и с терпением будем проходить предлежащее нам поприще, взирая на начальника и совершителя веры Иисуса, Который, вместо предлежавшей Ему радости, претерпел крест, пренебрегши посрамление, и воссел одесную престола Божия.» (Синодальный перевод)